O nama,Knjige Male Majstorije , Časopisi , Posebna izdanja , Knjige sa tvrdim povezom , Reprint , Nase Najlepše PLUS , Male majstorije

O nama

Izdavačka kuća Computer Book osnovana je 1990. godine.

Danas, izdanja naše izdavačke kuće (preko 150 naslova) grupisana su u dve veće celine – knjige u biblioteci Male majstorije i časopisi u seriji NAŠE NAJLEPŠE.

Knjige su opremljene broš povezom (120-150 strana i oko 50 fotografija u boji) i tvrdim povezom (preko 300 strana i 50-100 fotografija u boji). Pored knjiga koje obrađuju tipove kulinarskih tema (Riblji kuvar, Zakuske, Hladna predjela i salate, Jela od pirinča, itd.), posebno su zanimljiva izdanja iz serije Kulinarska geografija (Mali srpski kuvar, Italijanska kuhinja, Kineska kuhinja, Bosanski kuvar, kuvar Panonske nizije itd.), kao i knjige serije Hrana i zdravlje (Hranom do zdravlja, Lekoviti čajevi, Kako usporiti starenje, Dijete itd.).

Časopisi NAŠE NAJLEPŠE već godinama su prisutni na kioscima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a u poslednje vreme zapaženo mesto imaju i u Sloveniji. To je nesumnjiva potvrda njihove izuzetne popularnosti. Svaki broj obrađuje po jednu značajnu kulinarsku temu. Na 64 strane, koristeći prednosti izuzetno kvalitetne štampe u boji, predstavljamo odabrane recepte, a uz svaki recept nalazi se i atraktivna, originalna fotografija koja svedoči ono najvažnije – da je jelo po tom receptu i pripremljeno: ukratko – da je svaki recept proveren u kuhinji. Uz to, spoj pristupačne cene i vrhunskog kvaliteta, praktičnost i primenljivost naših recepata, nesumnjivo su veoma privlačni sve većem broju zadovoljnih čitalaca.

Mailing lista

Unesite Vaše podatke i upišite se u našu mailing listu. Bićete redovno obaveštavani o najnovijim dešavanjima i akcijama u vezi sa svim našim izdanjima.

Ne želim više da primam e-mailove

Gde kupiti naša izdanja?

Sva naša izdanja možete naručiti i putem telefona: 011/2785-745, 2776-298